marți, 9 februarie 2010

Colaborare tarif Arhitect Peisagist si pret gradini


Costurile de proiectare si design al gradinii
managementul proiectului si amenajarii 
consultanta in peisagistica
Arhitect Peisagist Alexandru Gheorghe

2018

Costul proiectului variaza intre 0.5 si 3 euro/mp

                Pentru oferta personalizata                       -  alexandru@poteca-studio.ro
                                                  - 0723026284

Costul de proiectare si design al gradinii este influentat de suprafata spatiului de amenajat, complexitatea proiectului si timpul alocat pentru proiectare si pentru managementul si coordonarea lucrarilor de constructie si amenajare conform proiectului.

gradina peisagist bucuresti portofoliu flori perene gradina moderna arhitect peisagist
Proiect amenajare gradina Ilfov - Arhitect Peisagist Alexandru Gheorghe -  Foto © Poteca Studio





Costurile de mai sus implica: 

- o prima vizita (Bucuresti - Ilfov) Gratuita
- analiza terenului (vizual,volumetric, geologic,urbanistic si functional)
- releveu curte (in completare a planului de situatie furnizat de beneficiar)
- releveu plante existente si alte constructii . 

-Designul gradinii : schite de mana, prezentare 3D a designului gradinii, mood board, imagini descriptive pentru atmosfera propusa .
Atat designul cat si proiectare tin cont de stilurile gradinilor si de tendintele actuale, descoperind impreuna cu beneficiarul si prin analiza imprejurimilor si a casei, ce stil de gradina este potrivit pentru spatiul dat.
-Prezentarea designului si negocierea componentelor cu beneficiarii.
-Rectificarea proiectului (daca este cazul)

proiect 3D gradina, amenajare gradina, peisagist, design gradina, simulare 3D, caut peisagist, firma amenajari gradini
Proiect - simulare 3D - Amenajare gradina Ilfov - Arhitect Peisagist Alexandru Gheorghe -  Foto © Poteca Studio

-Proiectarea gradinii : proiect tehnic de executie la scara si cotat, detalii tehnice, sectiuni ,detalii de constructii.
Planuri sistem drenaj ape pluviale, planuri si detalii stabilizare si imbunatatire a solului, planuri retele iluminat, sisteme de supraveghere si circuite aferente, planuri circulatii pietonale si auto in gradina (inclusiv ziduri de sprijin, trepte, terasari), planuri si detalii regularizare verticala si orizontala a terenului, planuri de plantare arbori, arbusti, flori perene, liane, ierburi decorative, gazonari,samdp + detalii mobilier , corpuri de iluminat, decoratiuni.

Dupa caz proiectarea poate include (cu cost suplimentar): proiect tehnic piscina, ponton lac, iaz, cascada, elemente de apa (fantana, parau natural, helesteu, samdp), proiect tehnic pavilion de vara, terasa, structuri metalice/beton/lemn, alaturi de documentatia pentru avizare unde este cazul.

-Devizul proiectului de amenajare a gradinii :  cantitati materiale, detalii materiale si tehnici de montaj, cantitati si detalii specii de plante si nu in ultimul rand, costuri / oferte din partea furnizorilor atestati si verificati in experianta nostra din ultimii 10 ani.


piscina gradina moderna, mozaic piscina design idei, gradina peisagist,
Piscina - Proiect Arh. Peisagist Alexandru Gheorghe -  Foto © Poteca Studio


CAT COSTA AMENAJAREA GRADINII ?


    Bugetul de lucru pentru amenajarea gradinii este important de estimat din primele discutii cu arhitectul peisagist. Prefer o estimare pentru a putea pregati un design ce ofera maximum de potential in raportul calitate, pret in spatiul de amenajat si resursele necesare pentru intretinerea ulterioara a gradinii.

Pentru estimarea acestui cost ma puteti contacta aici : alexandru@poteca-studio.ro
    

amenajare gradina bucuresti, arhitect peisagist, firma proiectare gradina, caut peisagist, gradina naturalista, gradina in panta, teren in panta
Proiect Amenajare Gradina - Arhitect Peisagist Alexandru Gheorghe -  Foto © Poteca Studio


Pentru mine gradina este un spatiu de relaxare, o binemeritata recompensa pentru eforturile noastre, un spatiu in care putem crea momente frumoase cu familia si prietenii. Cred ca sunteti de acord cu mine cand spun ca aspectul gradinii si atmosfera din aceasta, are o importanta egala cu interiorul casei.

Va astept cu intrebari !

gradina peisagist alexandru gheorghe, flori perene, proiect gradina, amenajare gradina cu flori perene, gradina naturalista
Mix flori perene - Arh. Peisagist Alexandru Gheorghe -  Foto © Poteca Studio