duminică, 23 decembrie 2012

Inca un sfarsit de an, inca un inceput, noi ocazii in designul gradinii.



Sase ani de peisagistica si design cu Arhitectul Peisagist Alexandru Gheorghe.

Anul acesta m-am decis sa fac un calcul, iar numaratoarea m-a surprins: am realizat proiecte in aproape toate marile orase din Romania cu concentrare pe zona de centru sud si Moldova; peste 120.000 mp de proiecte de peisagistica (gradini particulare, gradini private, parcuri publice, scuaruri, terase, si zone de agrement); in total 87 de gradini private proiectate din care peste 70% au fost sau sunt in curs de constructie/amenajare.

In concluzie vreau sa multumesc celor care au crezut in mine chiar si la inceput cand lucrurile erau atat de noi incat putini acordau un viitor acestui domeniu. Faptul ca am ajuns la realizarile de astazi se datoreaza in primul rand clientilor exceptionali, cu o dorinta sincera de a intelege arta si designul unei gradini si de a-si insusi un astfel de cadru modelat de mine. Multumesc si colaboratorilor din variatele domenii conexe, si ma bucur sa spun ca in fiecare an apar noi punti de legatura, cu furnizori din tari tot mai indepartate, iar asta ma incanta mai mult decat orice.

Multumesc si celor ce m-au solicitat din zone indepartate din tara sau din afara tarii, si trebuie sa-mi cer scuze celor ce nu le-am putut onora solicitarile, fie ca eram prea aglomerat, fie ca eram prea departe pentru a merge in paralel cu alte proiecte.

Asa cum spuneam si in postarea anterioara, am initiat studioul de design si creatie ce este format dintr-o echipa complexa , multidisciplinara, axata pe arhitectura peisagera, design de gradini, arhitectura de interior si arhitectura romaneasca. O astfel de echipa pe mine ma ajuta sa pot onora in primul rand solicitari tot mai complexe de design si proiectare a gradinilor, solicitari pentru design si amenajari peisagere cat si pentru designul casei, in orice zona a tarii si in afara tarii.

De la an la an crestem, si vedem noi tendinte, noi materiale, alternative sustenabile si regenerabile la ceea ce intelegeam in mod traditional prin gradina, iar toate aceste noi tehnologii si viziuni le voi aplica alaturi de echia din studio in proiectele viitoare.


Un an nou linistit, si fie ca ce avem mai mare nevoie sa ne iasa in cale cand ne asteptam mai putin !
La multi ani!


Cu deosebit respect,
Arhitect Peisagist Alexandru Gheorghe.

Niciun comentariu: