luni, 27 martie 2017

Primii pasi in colaborarea cu arhitectul peisagist pentru designul, proiectarea si amenajarea gradinii.

Peisagist, proiectare gradina cu lac artificial, piscina ecologica.

   Trei lucruri importante pe care le mentionez intotdeauna clientilor :

1.  Ma voi ocupa cu pasiune si interes de proiectarea si designul gradinii ca rezultatul final sa fie in primul rand functional, apoi usor de realizat si realist ca buget si nu in ultimul rand cu un aspect deosebit in armonie cu arhitectura casei, si cu stilul de viata al beneficiarilor.

2. Amenajarea gradinii este parte din misiunea mea ca peisagist. Prin urmare voi fi alaturi de beneficiar in timpul amenajarii, voi supraveghea lucrarile, calitatea lor si voi gestiona timpul de lucru, bugetul cat si materialele furnizate, ca dirigintele de santier sa poata finaliza la timp, in buget si la calitatea dorita proiectul stabilit cu beneficiarul.

3. Constultanta pentru intretinerea gradinii este la fel de importanta ca proiectare si designul unei gradini. Cum crestem gradina, cum o ingrijim si cata atentie acordam plantelor va dicta in final bucuria cu care ne vom petrece timpul in gradina. 


Asadar avem trei mari pasi de parcurs pana la prima cafea intr-o dimineata racoroasa de vara, la umbra pomilor din propria gradina, pe o terasa simpla dar bine amplasata, in intimitate, poate pe marginea unui luciu de apa.

Sa incepem : alexandru@poteca-studio.ro


amenajari-gradini

Niciun comentariu: