joi, 30 noiembrie 2017

Amenajare gradina in Bucuresti - design, proiect si constructie realizata de echipa noastra.


    Detaliile compun atmosfera si starea unei gradini.

Fie ca vorbim de alei si materialul din care sunt realizate, minimalist si foarte finisat, sau mai dur si cu influente rustice, sau vegetatia atent gandita sa ofere un decor tot timpul anului; orice material sua textura utilizata in proiectul gradinii, arhitectu peisagist si inginerii lucreaza pentru realizarea unei gradini ce va aduce bucurie in orice moment al anului pentru o perioada cat mai lunga de timp.

    Ma voi contentra pe acest aspect al detaliilor, vegetatia in perioada de iarna intr-o gradina proiectata si realizata de echipa noastra, asa cum arata imaginile de mai jos.

echinops, gradina, flori, firma, proiectare gradina, ciuline decorativ, peisagist, amenajare gradina
Gradina  proiect - Arh. Peisagist Alexandru Gheorghe - Foto © Poteca Studio

     Amenajarea gradinii a fost realizata in 2016-2017. Lucrarile de pregatire a terenului, stabilizarea solului si structurarea curtii astfel incat sa permita plantarile si introducerea functiunilor stabilite conform designlui gradinii, au fost atent supravegheate de inginerul nostru si de arhitectul peisagist.

detaliu gradina, planta uscata, gradina iarna, fotografie gradina, natura, firma peisagistica
Gradina  proiect - Arh. Peisagist Alexandru Gheorghe - Foto © Poteca Studio 2017
Plantele au fost selectate pentru a pune in valoare stilul naturalist al designului gradinii, panta abrupta a terenului de care am provitat pentru a crea treptele din lemn si pietris.

gradina frumoasa, profesionist, arhitect peisagist, amenajari gradini bucuresti, ilfov, gradina naturalista
Gradina  proiect - Arh. Peisagist Alexandru Gheorghe - Foto © Poteca Studio 2017

Asa cum povesteam in articolele anterioare, ca arhitect peisagist, sunt atent nu doar la rezolvarea problemelor unor spatii prin design, ci si la construirea unei atmosfere, a unei gradini cu personalitate aparte. Plantele sunt importante pentru designul unei gradini, dar si cum sunt amplasate in gradina, in relatie cu elementele construite, cum ar fi : piscina, aleile, fanta sau luciu de apa, arborii deja prezenti in gradina, magazie sau un spatiu de joaca. Toate elementele vin impreuna intr-o armonie planificata in etapa designului gradinii pentru un ambient cu adevarat relaxant .

firma peisagistica, arhitect peisagisti, gradina moderna, gradina clasica, gradina rustica, bucuresti, ilfov, amenajari gradini.
Gradina  proiect - Arh. Peisagist Alexandru Gheorghe - Foto © Poteca Studio 2017

Ce se intampla iarna cu gradina? Cat de frumoasa poate fi natura dupa ce au cazut frunzele iar sezonul rece ne invita sa petrecem timpul in caldura caminului si sa privim gradina de la distanta, prin ferestrele generoase orientate catre peisajul nostru?

Frumusetea unei gradini vine din detalii si in profesionalismul designului si executiei unu proiect de peisagistica.

  Doriti sa consultati un arhitect peisagist pentru designului unei gradini?
  Doriti sa remodelati o gradina ?
 Aveti un spatiu prea mare si greu de gestionat, sau un teren in panta ?

Ne puteti contacta la : office@poteca-studio.ro
Sau: alexandru@poteca-studio.ro

Niciun comentariu: