marți, 1 septembrie 2009

Fantani Decorative

Despre fantani si rolul apei in mediul ambiental al unei gradini, in spatiul urban sau chiar in interiorul unei cladiri.

2 comentarii:

valentin florea spunea...

Fantana asta se intampla in Las Vegas in fata unui hotel. E clar ca a devenit punct de pelerinaj turistic si are renume mondial, dar sa vezi ce spun ecologistii despre acest oras construit in desert la fel ca si despre Dubai pe care-l considera Satanul conceptului de "eco".
Ca un funny apropo, in anul doi aveam de amenajat un square ce devenise parcare cu plata. Inainte pe locul asta curgea un parau care acuma era bagat in subteran prin conducte si se varsa in Saint Laurent fara sa l vezi. Si venise lumea cu idei sa l dezgroape, sa faca altul sa faca mici cascade in square, etc, iar proful zice, daca vreti sa dati impresia vizitatorilor ca s ar afla in prejma unui parau, cel mai simplu e sa montati boxe in parc care sa reproduca sunetul! Profu intr un proiect pt oras, care era o promenada peste un parau tot asa ingropat, a propus sa se instaleze o platforma din lemn( ca sa dea impresia celor ce bocane pe ea, ca e ceva ascuns dedesupt) si in jur plante de balta - sa para un mediu umed. A castigat un proiect cu aleea bombata...;))

www.giurgiuro.blogspot.com spunea...

este o solutie :) un joc chiar frumos si cumva experimental. Chiar mi-ar placea sa vad reactiile trecatorilor!